Call for Papers: History of Recent Social Science (HISRESS)

In juni is er een conferentie over de geschiedenis van sociaalwetenschappelijk onderzoek.

Hoe Rotterdams is Feyenoord eigenlijk?

Hans Koole (Maatschappijgeschiedenis) onderzocht de relatie tussen Feyenoord en Rotterdam.

Film en wetenschap komen opnieuw samen op het IFFR

Voor het vijfde jaar treden EUR-onderzoekers op tijdens het IFFR.

Johannes von Engelhardt bij Universiteit van Nederland: door welke nieuwsbeelden trekken we onze portemonnee?

Von Engelhardt gaf een college over beeldvorming en de wil tot doneren aan goede doelen.

Donderdag, 19 Januari 2017, 13:30

Promotie Janna Michael

Symbolische strijd in veranderende culturele hiërarchieën

Vrijdag, 20 Januari 2017, 13:30

Symposium: Current Contestations of Cultural Capital

Over de ontwikkelingen binnen onderzoek naar cultureel kapitaal

Woensdag, 8 Maart 2017, 0:00

Comité International Women's Day (EUR) presenteert: documentair theaterstuk 'SEVEN'

Ter ere van International Women's Day (IWD)

Welkom bij ESHCC

De Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC) is een dynamische faculteit in de wereldhavenstad Rotterdam. Met vijf bacheloropleidingen, acht masterprogramma's en een research master heeft de faculteit een interessant onderwijsaanbod. Op de faculteit wordt nationaal en internationaal erkend onderzoek gedaan op het gebied van Geschiedenis, Kunst- en Cultuurwetenschappen en Media & Communicatie.