Maria Grever benoemd tot lid van Raad voor Geesteswetenschappen

Maria Grever wordt per 1 mei 2017 lid van de Raad voor Geesteswetenschappen (RGW).

PhD-candidate Music Industries (1,0 fte)

The POPLIVE project is looking for a PhD candidate, who will conduct research on live music revenues

Student-assistent Communicatie ESHCC (12-16 uur p/w)

De ESHCC is op zoek naar een student-assistent Marketing & Communicatie per 15 mei.

IBCoM alumna ontvangt Amsterdam Excellence Scholarship

IBCoM alumna Hayley Kelsall ontvangt de beurs voor een Research Master Communication Science.

Welkom bij ESHCC

De Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC) is een dynamische faculteit in de wereldhavenstad Rotterdam. Met vijf bacheloropleidingen, acht masterprogramma's en een research master heeft de faculteit een interessant onderwijsaanbod. Op de faculteit wordt nationaal en internationaal erkend onderzoek gedaan op het gebied van Geschiedenis, Kunst- en Cultuurwetenschappen en Media & Communicatie.