Vacature: Student-assistent Research Support (0,2 fte)

Vanaf 15 september voor 6 maanden voor 0,2 fte, met mogelijkheid van verlenging voor een half jaar.

Vacature: Secretaris Medezeggenschap (0,5 fte)

De ESHCC is op zoek naar een Secretaris Medezeggenschap voor 20 uur per week.

Marc van Berkel bij Radio 1: 'Onderwijs over Holocaust te eenzijdig'

Kinderen krijgen volgens Van Berkel een te rooskleurig beeld van de Holocaust voorgeschoteld.

Marc van Berkel in AD: Les over Holocaust op school niet volledig

Middelbare scholieren krijgen geen goede geschiedenislessen over de Holocaust, aldus Van Berkel.

Donderdag, 24 augustus 2017, 13:00

Historicidagen 2017

Met o.a. Maria Grever, Hester Dibbits en Maarten van Dijck

Donderdag, 14 september 2017, 15:30

Promotie Marc van Berkel

Plotlines of Victimhood. Holocaust in German and Dutch History Textbooks, 1960-2010.

Vrijdag, 6 oktober 2017, 15:30

Oratie dr. E.H. Bisschop Boele

'Op zoek naar de betekenis van cultuurparticipatie'

Welkom bij ESHCC

De Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC) is een dynamische faculteit in de wereldhavenstad Rotterdam. Met vijf bacheloropleidingen, acht masterprogramma's en een research master heeft de faculteit een interessant onderwijsaanbod. Op de faculteit wordt nationaal en internationaal erkend onderzoek gedaan op het gebied van Geschiedenis, Kunst- en Cultuurwetenschappen en Media & Communicatie.