Maria Grever benoemd tot lid van Raad voor Geesteswetenschappen

Maria Grever wordt per 1 mei 2017 lid van de Raad voor Geesteswetenschappen (RGW).

Nieuwe promotieplekken en UD-posities bij de ESHCC

De ESHCC heeft subsidie ontvangen om vier promovendi en drie universitair docenten aan te nemen.

‘As long as you love me’: De hits uit je jeugd als steun en toeverlaat

Simone Driessen beantwoordt vragen over opnieuw aangeboden popmuziek in haar promotieonderzoek.

Vind ESHCC nu op Instagram

Geef je op als Instagrammer of the Week!

Donderdag, 29 juni 2017, 11:30

Promotie Simone Driessen

Donderdag, 24 augustus 2017, 13:00

Historicidagen 2017

Met o.a. Maria Grever, Hester Dibbits en Maarten van Dijck

Donderdag, 14 september 2017, 15:30

Promotie Marc van Berkel

Plotlines of Victimhood. Holocaust in German and Dutch History Textbooks, 1960-2010.

Welkom bij ESHCC

De Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC) is een dynamische faculteit in de wereldhavenstad Rotterdam. Met vijf bacheloropleidingen, acht masterprogramma's en een research master heeft de faculteit een interessant onderwijsaanbod. Op de faculteit wordt nationaal en internationaal erkend onderzoek gedaan op het gebied van Geschiedenis, Kunst- en Cultuurwetenschappen en Media & Communicatie.