Marc van Berkel in AD: Les over Holocaust op school niet volledig

Middelbare scholieren krijgen geen goede geschiedenislessen over de Holocaust, aldus Van Berkel.

Jacco van Sterkenburg bij Radio 1 over aandacht voor de Oranje Leeuwinnen

Radio 1 sprak met Sterkenburg over de media-aandacht voor het Nederlandse vrouwelijke elftal.

Stijn Reijnders bij EenVandaag over Dunkirk en filmtoerisme

"Ik durf er wel op te wedden dat er meer toeristen op Duinkerke af zullen komen door de film."

Donderdag, 24 augustus 2017, 13:00

Historicidagen 2017

Met o.a. Maria Grever, Hester Dibbits en Maarten van Dijck

Donderdag, 14 september 2017, 15:30

Promotie Marc van Berkel

Plotlines of Victimhood. Holocaust in German and Dutch History Textbooks, 1960-2010.

Vrijdag, 6 oktober 2017, 15:30

Oratie dr. E.H. Bisschop Boele

'Op zoek naar de betekenis van cultuurparticipatie'

Welkom bij ESHCC

De Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC) is een dynamische faculteit in de wereldhavenstad Rotterdam. Met vijf bacheloropleidingen, acht masterprogramma's en een research master heeft de faculteit een interessant onderwijsaanbod. Op de faculteit wordt nationaal en internationaal erkend onderzoek gedaan op het gebied van Geschiedenis, Kunst- en Cultuurwetenschappen en Media & Communicatie.