Hoe hip zijn hipsters nu echt?

Janna Michael promoveert met een onderzoek over trendgevoeligheid.

LKCA en Fonds voor Cultuurparticipatie brengen boek uit over veranderingen in de kunsteducatie

In het boek komen belangrijke veranderingen en opmerkelijke trends in de sector aan bod.

- Doe mee aan de Nationale Studenten Enquête 2017 en win een reischeque ter waarde van €2.000,-

Om het onderwijs te verbeteren, organiseert Studiekeuze123 jaarlijks de Nationale Studentenenquête.

Call for Papers: History of Recent Social Science (HISRESS)

In juni is er een conferentie over de geschiedenis van sociaalwetenschappelijk onderzoek.

Hoe Rotterdams is Feyenoord eigenlijk?

Hans Koole (Maatschappijgeschiedenis) onderzocht de relatie tussen Feyenoord en Rotterdam.

Vrijdag, 20 Januari 2017, 13:30

Symposium: Current Contestations of Cultural Capital

Over de ontwikkelingen binnen onderzoek naar cultureel kapitaal

Donderdag, 2 Februari 2017, 0:00

Erasmus University College: Midden-Oosten lezing

Syrië: de zoektocht naar een ongrijpbare vrede

Woensdag, 8 Maart 2017, 0:00

Comité International Women's Day (EUR) presenteert: documentair theaterstuk 'SEVEN'

Ter ere van International Women's Day (IWD)

Welkom bij ESHCC

De Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC) is een dynamische faculteit in de wereldhavenstad Rotterdam. Met vijf bacheloropleidingen, acht masterprogramma's en een research master heeft de faculteit een interessant onderwijsaanbod. Op de faculteit wordt nationaal en internationaal erkend onderzoek gedaan op het gebied van Geschiedenis, Kunst- en Cultuurwetenschappen en Media & Communicatie.