Student-assistent Communicatie ESHCC (12-16 uur p/w)

De Erasmus School of History, Culture and Communication is op zoek naar een student-assistent die per 15 mei voor 12 uur per week de afdeling Marketing & Communicatie gaat ondersteunen.

Jouw taken

Je maakt onderdeel uit van het team dat zich bezighoudt met het zichtbaar maken en promoten van de (nationale en internationale) bachelor- en masteropleidingen, het nieuws en de activiteiten van de ESHCC. Je biedt directe ondersteuning aan de webmaster van de faculteit. Ook ga je tijdens de zomer meehelpen aan het bouwen van de nieuwe EUR-website. Daarom hopen we dat je van juni tot en met augustus extra kunt werken (16 i.p.v. 12 uur per week).

Je houdt je vooral bezig met:

• Het onderhouden en verbeteren van de facultaire website (let op: het gaat niet om programmeren, maar om het onderhouden van de website in een content management systeem);
  • Het onderhouden en verbeteren van het facultaire intranet;
  • Het plaatsen van nieuws- en agendaberichten op de website en het intranet;
  • Content creëren en posten op de (facultaire) social media (Facebook, Instagram, Twitter);
  • Het ophalen van data uit Google Analytics;
  • Het uitvoeren van voorbereidende en/of administratieve werkzaamheden voor projecten binnen de communicatie-afdeling.

Jouw vaardigheden

We zoeken een derdejaars bachelor- of (pre)masterstudent, die minstens een jaar beschikbaar is.

Je bent geknipt voor de baan als je iemand bent die:

• Vlot kan schrijven in het Nederlands en Engels: voor een leuke Facebookpost in de juiste tone of voice draai jij je hand niet om.
  • Foutloos kan schrijven in het Nederlands en het Engels: je vist moeiteloos spellingsfouten uit andermans teksten en maakt die zelf (bijna) nooit.
  • Redactiekwaliteiten heeft: je weet dat schrijven voor het web iets anders is dan schrijven voor een brochure en hebt oog voor de opbouw van een tekst.
  • Mediawijs is: je bent bekend met verschillende (social) media en weet wanneer je welk medium het beste kan inzetten.
  • Ervaring heeft met het werken met content management systemen (liefst Typo3 en/of Drupal) en HTML (of het snel oppakt).
  • Kan werken met Adobe Photoshop, en het liefst ook Adobe Indesign: je weet hoe je foto’s kan verkleinen, vergroten, bijsnijden – de basics.
  • Communicatieve vaardigheden heeft: niet alleen kun je goed schrijven, je communiceert ook helder met je collega’s.
  • Systematisch en secuur te werk gaat - en daardoor de gestelde deadlines ook haalt.
  • Proactief is, maar zelfstandig werkt: je durft vragen te stellen wanneer dat nodig is, maar kan – na instructies – ook werken ‘zonder zijwieltjes’.
  • Zich betrokken voelt bij de faculteit – of je er nu studeert of niet.

Wij bieden:

Een uitdagende, leerzame bijbaan, voor 12 uur per week (van juni tot september 16 uur per week) en minimaal 1 jaar. De werktijden zijn flexibel, hoewel het prettig is als er per onderwijsblok een weekdag vastgelegd kan worden.

Je start 15 mei, maar wordt – op basis van jouw beschikbaarheid en vakantieplannen – al eerder ingewerkt.

Het salaris is conform de CAO-NU voor student-assistenten.

Solliciteren

Is dit de bijbaan voor jou? Stuur dan voor 24 april je motivatie en je cv naar Claire Coumans. Ook als je vragen hebt over de functie, kun je haar benaderen voor meer informatie.

Publicatiedatum: 11 april 2017