Vacature: Secretaris Medezeggenschap (0,5 fte)

De ESHCC is op zoek naar een Secretaris Medezeggenschap voor 20 uur per week. In deze rol ondersteun je de Faculteitsraad en de Opleidingscommissies en zorg je ervoor dat ze, dankzij goede informatievoorziening, hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.

Je organiseert en bereidt de vergaderingen voor, maakt het verslag en zorgt voor de verspreiding. Je treedt op als aanspreekpunt voor iedereen die met de Faculteitsraad of Opleidingscommissie in contact wil komen en verwijst waar nodig door.

Je onderhoudt namens de raad/commissies de contacten met alle relevante partijen binnen en buiten de faculteit, zoals de decaan en afdelingshoofden, andere raden en commissies binnen de Erasmus Universiteit. Je werkt daarin nauw samen met de voorzitters van faculteitsraad en opleidingscommissies. Ook zorg je voor het updaten van de website.

Wat wij zoeken

Voor deze functie zoeken wij een collega die beschikt over:

• minimaal een afgeronde hbo-opleiding op administratief-juridisch gebied;
  • affiniteit en ervaring met (de ondersteuning van) medezeggenschap;
  • een zelfstandige persoonlijkheid met een goed gevoel voor verhoudingen;
  • accuratesse en organisatietalent;
  • goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands (aantoonbaar C2-niveau conform CEF) als in het Engels (aantoonbaar C1-niveau conform CEF).

Wat wij bieden

Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren en gelijkblijvende organisatie omstandigheden kan het dienstverband worden verlengd. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.465,- bruto per maand tot maximaal € 3.292,- bruto per maand (schaal 8) bij een voltijds dienstverband.

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU), waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en 41 vakantiedagen per jaar bij een volledige werkweek. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek. Zie voor meer informatie: https://www.eur.nl/werkenbij/hr_informatie/.

Reageren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annette van Ham, Officemanager ESHCC (010 408 28 98). Je in het Engels geschreven sollicitatie (CV en motivatie) kun je voor 23 augustus 2017 per e-mail sturen naar Annette van Ham,  sollicitatie@eshcc.eur.nl, onder vermelding van “sollicitatie Secretary Participation”.

Voor deze functie wordt intern en extern tegelijkertijd geworven. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Publicatiedatum: 10 augustus 2017