Nieuws over ons onderzoek

Vacature: PhD Candidate "Cultural Literacy in Everyday Urban Life" (1.0 fte)

Maandag, 19 juni 2017

The Erasmus School of History, Culture and Communication is looking for a PhD Candidate "Cultural Literacy in Everyday Urban Life" (1.0 fte).

Vacature: PhD Candidate “Impact of Cultural Diversity on Urban Cultural Organisations” (1.0 fte)

Maandag, 19 juni 2017

The Erasmus School of History, Culture and Communication is looking for a PhD Candidate “Impact of Cultural Diversity on Urban Cultural Organisations” (1.0 fte).

Vacature: PhD Candidate "Urban Media Engagement" (1.0 fte)

Maandag, 19 juni 2017

The Erasmus School of History, Culture and Communication is looking for a PhD Candidate "Urban Media Engagement" (1.0 fte).

Vacature: PhD Candidate "Performing Urban Pasts: Historical Reenactments with Sensitive Heritage" (1.0 fte)

Maandag, 19 juni 2017

The Erasmus School of History, Culture and Communication is looking for a PhD Candidate "Performing Urban Pasts: Historical Reenactments with Sensitive Heritage" (1.0 fte).

Vacature: PhD Candidate "Sport in the City: Football Fandoms in Rotterdam, Calcutta and Bangkok" (1.0 fte)

Maandag, 19 juni 2017

The Erasmus School of History, Culture and Communication is looking for a PhD Candidate "Sport in the City: Football Fandoms in Rotterdam, Calcutta and Bangkok" (1.0 fte).

Vacature: PhD Candidate "The aesthetic dispositions of Cultural Audiences" (1.0 fte)

Maandag, 19 juni 2017

The Erasmus School of History is looking for a PhD Candidate "The aesthetic dispositions of cultural audiences" (1.0 fte).

Vacature: PhD Candidate "Imagining the City" (1.0 fte)

Maandag, 19 juni 2017

The Erasmus School of History, Culture and Communication is looking for a PhD Candidate "Imagining the City" (1.0 fte).

Vacature: Assistant Professor Media and Creative Industries (0,8-1,0 fte)

Maandag, 19 juni 2017

The Erasmus School of History, Culture and Communication is looking for an Assistant Professor Media and Creative Industries (0.8-.1.0 fte).

Nieuwe promotieplekken en UD-posities bij de ESHCC

Vrijdag, 16 juni 2017

Het Erasmus Initiative Vital Cities and Citizens heeft een subsidie toegewezen aan de ESHCC. De faculteit kan hierdoor vier promovendi en drie universitair docenten aannemen. De universitair docenten zullen werken aan onderzoek binnen de thema's van het Vital Cities and Citizens-project, dat in september 2017 van start gaat. De promovendi zullen hun onderzoek ook binnen het kader van dit project uitvoeren. De werving zal starten in de tweede helft van juni, via Academic Transfer en andere relevante academische vacaturesites.

‘As long as you love me’: De hits uit je jeugd als steun en toeverlaat

Maandag, 12 juni 2017

Wat beweegt iemand om naar het zoveelste reünieconcert van Doe Maar, de popsensatie uit de jaren ’80, te bezoeken? Hoe kan het dat een volwassen vrouw nog steeds helemaal gek is van de populaire nineties boyband Backstreet Boys? Waarom zijn jonge mensen aan de buis gekluisterd wanneer vervallen artiesten uit de ‘naughties’ proberen een doorstart te maken in een reality-tv-programma? Mediawetenschapper Simone Driessen beantwoordt deze vragen in haar proefschrift over opnieuw aangeboden popmuziek. Ze verdedigt haar promotieonderzoek op 29 juni 2017 aan de Erasmus Universiteit.